Inici Actualitat Santi Estragués (Junts per Taradell) presenta una llista de persones que “venim...

Santi Estragués (Junts per Taradell) presenta una llista de persones que “venim no pas a gestionar coses diferents, sinó a gestionar-ho d’una manera diferent”

0
COMPARTIR

El candidat de Junts per Taradell i actual regidor a l’oposició, Santi Estragués, ha fet aquest diumenge a la tarda l’acte de presentació pública de la llista de persones que l’acompanyen en la candidatura per assolir l’alcaldia en les eleccions municipals 2023. L’acte s’ha hagut de traslladar al Centre cultural Costa i Font a causa de la pluja, tot i que la intenció inicial era fer-lo al Pujoló.

La presentació, que ha tingut una durada de poc menys de mitja hora, ha consistit en una presentació de cada una de les 19 persones que integren la llista electoral, i ha acabat amb un berenar perquè “estem a la vostra disposició, xerrarem, escoltarem, ens coneixerem. Serem avui aquí, demà i els propers quatre anys”, va destacar Santi Estragués.

El candidat de Junts per Taradell ha recordat que la feina de constitució de la candidatura va començar fa un any amb la constitució d’un grup de treball per debatre idees. De la candidatura, Santi Estragués, ha destacat que està formada per “gent honesta, preparada, treballadora, amb disponibilitat i que formen part del teixit associat i amb diferents edats”. Un a un ha anat presentant cada una de les persones que l’acompanyen en la candidatura, destacant una frase que exposen al programa electoral i definint com ha percebut que són “perquè no ens hem centrat en què han estudiat, de què treballen, sinó com som”, ha dit Estragués per exposar que “venim aquí no pas a gestionar coses diferents, sinó a gestionar-ho d’una manera diferent”.

Estragués els ha elogiat dient que “com a cap de llista em tocava crear un equip i avui soc l’home més feliç d’aquesta sala, sento orgull amb lletres majúscules d’aquestes persones i els agraeixo haver acceptat venir al projecte, crear-lo i tirar-lo endavant aquests quatre anys”. Ha reconegut que la feina més dura havia estat decidir la posició de cada membre de la llista electoral, però que totes elles formaran part del projecte. En paraules seves “seran les orelles, boca i mans del proper equip de Junts per Taradell”. També ha destacat que totes elles formaran part d’uns grups de treball, on “treballaran, opinaran… Independentment de la posició que tenen, venen aquí per formar part d’aquest projecte”. En les presentacions de la llista, Estragués ha apuntat afirmacions com que “si algú vol canviar alguna cosa en aquest ajuntament, si algú vol que alguna cosa es faci diferent, l’única manera que hi ha és entrar a l’Ajuntament”.

Actualment, Junts per Taradell té quatre regidors a l’Ajuntament durant aquest mandat. Tres d’ells segueixen ocupant llocs capdavanters en la nova candidatura. A banda de Santi Estragués, Araceli Garcia és la número 2 i Sílvia Puntí la número 4. La resta són novetats, tot i que algunes d’elles ja formaven part de la llista electoral de fa quatre anys de Junts per Taradell, però no van entrar com a regidors. Repeteixen Irene Morató (número 6), Xavier Caro (9), Pilar Nualart (12) i Xavier Solagran (13). Com a novetats hi ha Joan Sala (3), Adrià Castells (5), Jordi Bosch (7), Ainoa Morcillo (8), Àngels Fabre (10), Xavier Codinachs (11), i ja en les posicions de suplents Montse Riera i Jordi Pou, i repeteixen Jordi Molist, Gemma Puigbò, Lídia Bueno i tanca la llista Edu Morató.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments