Inici Actualitat La UD Taradell remunta tres gols, té ocasions per guanyar i acaba...

La UD Taradell remunta tres gols, té ocasions per guanyar i acaba perdent en l’últim instant (3-4)

0
COMPARTIR

El resum de la temporada s’ha viscut aquest dissabte en l’últim partit de la UD Taradell a Segona Catalana. Els taradellencs han acabat perdent contra el Berga per 3 a 4 en un partit on han fet una mala primera part, però a la segona han tingut prou ocasions per haver guanyat.

La falta de punteria i la poca contundència defensiva han acabat sentenciant al Taradell aquest dissabte. Davant del Berga, els taradellencs han estat poc encertats defensivament al primer temps. Els visitants s’han avançat al minut 24 en la primera arribada perillosa del partit i en una jugada on ha semblat clarament que el davanter sortia de posició de fora de joc. Deu minuts més tard en una jugada per la dreta, el Taradell ha permès que un davanter rebés i es girés i superés fàcilment Jona per fer el 0 a 2. El tercer ha arribat al minut 40 i per l’esquerra en una acció on la defensa taradellenca ha tirat malament la línia de fora de joc. Amb 0 a 3 semblava que el Taradell perdria clarament.

Però la segona part ha estat una altra història. Només començar Oriol Vila ha tingut una claríssima ocasió de gol quan amb el porter batut ha engaltat una pilota, però un defensa ha tret amb el cap de la línia de gol. Tres minuts més tard Vila, de nou, i per la dreta ha rebut una pilota profunda, però el seu xut creuat l’ha rebutjat el porter. El Taradell ho ha seguit intentant i ha trobat finalment el gol al minut 54, quan Vila s’ha plantat sol davant del porter. Podria haver cedit a Èrik, però ha xutat directe i el porter ha rebutjat. La pilota li ha caigut als peus i en segona instància ha trobat el gol. Només quatre minuts més tard, en una errada defensiva, Vila ha robat la pilota a l’últim defensor i s’ha plantat sol davant del porter per batre’l amb un xut ras i pel costat. El 2 a 3 ha obert el partit. Els visitants han buscat sentenciar en un parell d’ocasions que han acabat amb un xut al lateral de la xarxa. Més endavant, Genís ha salvat el gol visitant en una nova arribada que ha acabat en córner. El Taradell també ha fregat el gol en més d’una ocasió. L’empat ha arribat al minut 87 quan en una jugada per l’esquerra, Sayós ha cedit perquè Erik marqués a plaer, però aquest ha engaltat amb tanta mala sort que la pilota ha anat al travesser. El rebot l’ha caçat Plade que entre defensors i cames s’ha tret un xut que ha arribat al fons de la xarxa.

Només 2 minuts després Vila ha tingut el gol de la victòria quan s’ha plantat davant del porter, però aquest ha tret un peu salvador enviant la pilota a córner. I de la victòria s’ha passat a la derrota. En l’última acció del partit els visitants han tret una falta directa que Genís, amb una bona intervenció, ha enviat a córner. A la sortida d’aquest córner la pilota ha arribat al cap d’un visitant, que totalment sol i en un error de marcatge, l’ha enviat al fons de la xarxa. No hi ha hagut temps per res més.

El partit ha suposat el comiat per retirada del capità Marc Font i Pau Sanmartin. També deixa l’equip Jordi Pladevall, que es convertirà en el nou entrenador del primer equip a Tercera Catalana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments