Inici Actualitat Mercè Cabanas (Fem Taradell-ERC) presenta una llista electoral per seguir impulsant un...

Mercè Cabanas (Fem Taradell-ERC) presenta una llista electoral per seguir impulsant un poble “amable, verd, culte, amb cohesió social, ple d’oportunitats, dinàmic i solidari”

0
COMPARTIR

L’alcadessa de Taradell i candidata de Fem Taradell-ERC a les municipals 2023, Mercè Cabanas, ha estat la primera en presentar en un acte públic la llista de persones que l’acompanyaran en aquesta candidatura per renovar l’alcaldia. Cabanas va obtenir l’alcaldia el 2019 fent que, per primera vegada, ERC assolís el govern municipal a l’Ajuntament de Taradell des del 1979, quan hi va haver les primeres eleccions municipals postfranquisme. Aquest dissabte, en un acte de mitja hora llarga de durada i a la Font Gran, l’alcaldessa ha presentat el nou equip de persones que conformen la seva candidatura electoral.

L’actual alcaldessa va començar agraint la tasca als actuals 9 regidors i regidores que “han treballat aquests anys, perquè ser regidor esgota”. Cabanas va recordar que fa quatre anys les persones que constituïen la llista se’ls demanava que “fossin bones persones, tinguessin temps per dedicar al poble i passió pel poble, i ho  hem aconseguit”. Per això, va explicar que la nova llista electoral reuneix gent molt diversa, d’edats diferents i que viuen en diferents punts del poble, però que totes comparteixen que són “serioses, honestes, responsables i no els espanta treballar”.

També ha explicat que han volgut fer una “campanya curta i contundent perquè estem governant i no volíem cansar el poble. Fa quatre anys vam començar 9 mesos abans perquè llavors no ens coneixien”. Mercè Cabanas ha dit que volen seguir governant perquè “volem seguir impulsant aquest poble amable, culte, verd, amb cohesió social, ple d’oportunitats, dinàmic i solidari”.

Un a un l’alcaldessa ha anat presentant totes les persones que integren la llista electoral, també els que van de suplents, que han pogut explicar perquè s’han incorporat a la llista electoral de Fem Taradell. Joan Canó, actual regidor d’Urbanisme i Sostenibilitat i que va a la llista com a número 2, ha estat l’encarregat de presentar l’alcaldessa destacant la seva manera de governar i de fer equip. “Una de les seves dèries era canviar la forma de treballar, fer un ajuntament més horitzontal i obert on cada regidor pogués treballar. Ha estat així. Cada regidor ha pogut portar la seva àrea, sentir-se valorat i apreciat i sempre amb el recolzament de la Mercè al costat”, ha explicat. Canó ha insisit en què aquest canvi de model ha aportat dos aspectes positius, centrats en què “dels 9 regidors la majoria hem seguit a la llista i això és molt díficil” i també que “el poble ha pogut avançar en molts aspectes des de la cultura, el patrimoni, els esports, la seguretat ciutadana i el tracte amb la ciutadania”.

Dels actuals 9 regidors que té ERC a govern, 6 seguiran a la llista en posicions capdavanteres (Joan Canó 2, Míriam Martínez 3, Núria Arau 4, Lídia Alonso 6 i Toni Pérez 7). Les novetats en la llista principal són Adrià Serrarols (5), Montse Font (8), Josep Casals (9), Anna Freixas (10), Joan Brussosa (11), Agustina Peñalba (12) i Carles Verdés (13). Com a suplents hi ha Berta Camprubí (actual regidora de Festes i Entitats), Miquel Codony, Ester Parés, Ramon Baulenas i Imma Sala.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments