Inici Actualitat Aquesta és la llista de persones que Fem Taradell-ERC presenta per revalidar...

Aquesta és la llista de persones que Fem Taradell-ERC presenta per revalidar l’alcaldia a les municipals 2023

0
COMPARTIR

ERC Taradell ara sota el nom de ‘Fem Taradell’ ha estat la primera candidatura a fer públiques les persones que conformaran la llista electoral als comicis municipals del proper 28 de maig de Taradell. L’actual alcaldessa, Mercè Cabanas, encapçalarà una llista molt continuïsta amb la que es va presentar al 2019, que compta amb bona part dels actuals regidors i regidores i amb noves persones independents.

Dels actuals regidors, a banda de l’alcaldessa, repeteixen a la llista Joan Canó (mateixa posició que fa quatre anys), Míriam Martínez (puja en posicions més capdavanteres), Núria Arau (manté pràcticament la mateixa posició), Lídia Alonso (manté pràctiament la mateixa posició) i Toni Pérez (manté pràcticament la mateixa posició). Destaquen les absències de Lluís Rodríguez (actual regidor de Governació i Esports) i Lleïr Pladevall (actual regidor d’Educació). Berta Camprubí (actual regidora de Festes i Entitats) es manté a la llista, però en una posició que farà que no segueixi com a regidora, ja que ocupa una dels espais de suplents.

Com a novetat hi ha Adrià Serrarols, acutalment a l’executiva de Jovent Republicà Osona-Lluçanès, entre les primeres posicions. La resta de novetats ocupen posicions més endarrerides amb Montse Font i Josep Casals, que entrarien en cas de repetir els 9 regidors, i Anna Freixas, Joan Brussosa, Agustina Peñalba i Carles Verdés que completen la llista electoral. Ja a l’espai de suplents hi ha tres cares noves respecte a fa quatre anys: Miquel Codony, Ester Parés i Ramon Baulenas.

En el comunicat emès per Fem Taradell, l’alcaldessa agraeix “la competència, dedicació i esforç” dels actuals 9 regidors de l’equip de govern. Mentre que pel que fa a la nova llista electoral, destaca que compta amb diversitat d’edats i perfils i que “és una llista heterogènia, buscant persones de diferents àmbits, honestes i implicades socialment en el poble, amb disponibilitat de temps, capacitat de treball i de reflexió en equip”.

L’alcaldessa també reitera alguns dels punts que guiaran l’equip humà que conforma la llista i que ja va plantejar en les municipals 2019:

 • El poble el fem tots, encara que hi hagi discrepàncies entre nosaltres.
 • Respectem les persones i la seva dignitat.
 • Si algú se sent ofès cal demanar disculpes.
 • Som gent positiva, no escampem rumors ni entrem en xafarderies.
 • La sinceritat sempre, no enganyem ni ens excusem en els altres.
 • Som persones actives i perquè actuem, també ens podem equivocar.
 • L’empatia és bàsica: ens posem al lloc de l’altre, que és qui té problemes.
 • Ens mou la generositat: mirem més enllà de nosaltres.
 • Agraïm el que poble ens ha donat i volem fer-hi la vida més fàcil.
 • Estimem amb passió Taradell i el seu entorn; i ens involucrem!

La llista completa de Fem Taradell – ERC és aquesta:

 1. Mercè Cabanas
 2. Joan Canó
 3. Míriam Martínez
 4. Núria Arau
 5. Adrià Serrarols
 6. Lídia Alonso
 7. Toni Pérez
 8. Montse Font
 9. Josep Casals
 10. Anna Freixas
 11. Joan Brussosa
 12. Agustina Peñalba
 13. Carles Verdés

Suplents:

 1. Berta Camprubí
 2. Miquel Codony
 3. Ester Parés
 4. Ramon Baulenas
 5. Imma Sala
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments