Inici Actualitat Santi Estragués i Junts per Taradell presenten la llista electoral diumenge al...

Santi Estragués i Junts per Taradell presenten la llista electoral diumenge al Bosc del Pujoló

0
COMPARTIR

Junts per Taradell també fa la presentació de la candidatura aquest cap de setmana. El seu candidat a l’alcaldia i actual regidor a l’oposició, Santi Estragués, presentarà públicament el grup de persones que l’acompanyen en la llista electoral per a les municipals del 28 de maig i amb l’objectiu d’assolir l’alcaldia.

L’acte tindrà lloc aquest diumenge a les 6 de la tarda al Bosc del Pujoló en un format de berenar musical amb l’actuació de l’artista Dounia Zolati. Està obert a tothom i servirà per conèixer el grup de persones (un total de 19) que constitueixen la candidatura i que compten amb cares noves i d’altres que continuen respecte a fa quatre anys. L’eslògan de Junts per Taradell és ‘Ara que et veig… Fem-ho junts!’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments