Inici Actualitat Mercè Cabanas i Fem Taradell presenten la candidatura electoral aquest dissabte a...

Mercè Cabanas i Fem Taradell presenten la candidatura electoral aquest dissabte a la Font Gran

0
COMPARTIR

Comença el compte enrere cap a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Fem Taradell-ERC serà la primera formació que presentarà públicament la seva llista electoral. L’actual alcaldessa, Mercè Cabanas, presenta en un acte obert a tothom la seva candidatura i l’equip de persones que l’acompanyen en aquests comicis per tal de revalidar l’alcaldia assolida al maig de 2019.

L’acte tindrà lloc aquest dissabte 6 de maig a les 12 del migdia a la Font Gran, un espai habitualment utilitzat per ERC Taradell per realitzar les presentacions de les candidatures en els darrers anys. L’acte servirà per conèixer el grup de persones (un total de 18) que conformen la candidatura, que compta amb bona part dels actuals regidors i regidores i també amb la incorporació de persones independents.

La trobada acabarà amb un vermut popular per a tots els assistents.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments