Inici Actualitat Baixada de la taxa d’atur del mes d’abril de 2023 a Taradell

Baixada de la taxa d’atur del mes d’abril de 2023 a Taradell

0
COMPARTIR

Lleugera baixada de la xifra de persones a l’atur a Taradell durant l’abril de 2023. La xifra es situa en 204 persones en situació d’atur, segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. És a dir, 5 persones menys que en l’anterior mes de març. Fa un any, al 2022, la xifra d’aturats era lleugerament més elevada amb 221 persones sense feina a Taradell.

A Osona, l’atur registrat a l’abril de 2023 també ha disminuït. Ara hi ha 156 persones menys en situació d’atur. És a dir, un total de 6.909 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era molt més baixa, 7.000 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments