Inici Actualitat Divendres comença el XXXVIII Cicle de projeccions del Centre Excursionista de Taradell

Divendres comença el XXXVIII Cicle de projeccions del Centre Excursionista de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest divendres 5 de maig comença l’edició 38 del Cicle de projeccions que organitza el Centre Excursionista de Taradell i que tenen lloc a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Com és habitual les projeccions són gratuïtes i començaran a 2/4 de 9 del vespre.

La primera porta per títol ‘Kinabalu (Bornoeo): la muntanya vivent” i anirà a càrrec de Marc Pagès. La segona sessió del cicle tindrà lloc el 12 de maig amb la projecció ‘Egipte: 6.000 anys d’història’ a càrrec de Josep Maria Parareda i Maria Rosa Aregall. La tercera projecció es farà el 19 de maig. Miquel Pérez conduirà la projecció titulada ‘Repte al Saraghrar’. Finalment, la quarta sessió es farà el 26 de maig. Estarà titulada ‘Expansió: de Montserrat als Alps (1955-1975) i anirà a càrrec de Miquel Vilaplana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments