Inici Actualitat El FC Barcelona s’adjudica la 6a edició del Torneig internacional de futbol...

El FC Barcelona s’adjudica la 6a edició del Torneig internacional de futbol aleví TAR

0
COMPARTIR

El FC Barcelona ha guanyat la 6a edició del TAR International Tournament, que s’ha disputat durant tot el cap de setmana amb les seus de Taradell, Santa Eugènia de Berga i Vic. L’equip blaugrana ha guanyat per 2 a 1 a la final a l’Atlético de Madrid, en un partit mot disputat i emocionant. El Barça conquereix per tercera vegada el torneig taradellenc de futbol.

Durant dos dies un total de 48 equips han competit per aixecar el trofeu de campió. El torneig de futbol aleví internacional, per a jugadors d’11 anys d’edat, ha vist com el València i el Girona es jugaven la tercera posició, que ha assolit l’equip valencià imposant-se en la tanda de final.

Al torneig també hi ha participat un equip aleví de la UD Taradell, que va estar enquadrat en el grup del FC Barcelona amb qui va perdre per 8 a 1. Els taradellencs van començar empatant amb el Cambrils a zero i van perdre davant de l’Andorra, el Cannes, i l’NK Bistra.

Cal destacar que els equips estaven distribuïts en 8 grups de 6 equips i hi han participat 16 equips estrangers de 7 països diferents com Croàcia, Polònia, França, Tailàndia, Finlàndia, Irlanda i Hongria. També hi havia molts equips base de Primera divisió com el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Sevilla FC, el Girona FC, l’Atlético de Madrid, el Real Betis, el Villarreal, el València i el Mallorca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments