Inici Actualitat La Coral Vilademany i els Cantaires del Casal de la gent gran...

La Coral Vilademany i els Cantaires del Casal de la gent gran de Taradell participen al XIV Festival de Corals de la gent gran de Catalunya

0
COMPARTIR

La Coral Vilademany i els Cantaires del Casal de la gent gran de Taradell s’han unit per participar al XIV Festival de Corals de la Gent Gran de Catalunya, que s’ha celebrat aquest dijous i avui divendres. El Festival tenia lloc a la Farga de l’Hopspitalet i estava organitza per la Fundació FiraGran, una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu realitzar accions per millorar la qualitat de vida de la gent gran, promoure un envelliment actiu i participatiu i defensar els interessos de la gent gran.

En concret al Festival, hi han participat 14 usuaris de la Residència Vilademnay i 16 cantaires del Casal de la gent gran. La directora de la coral ha estat la Carme Homs, extreballadora i actualment voluntària.

En aquesta edició 2023 al Festival hi han participat 32 corals d’arreu de Catalunya. L’objectiu del Festival és potenciar la participació i estimular les corals de gent gran de Catalunya. Cada coral havia d’escollir un repertori de tres obres, que podien estar acompanyades d’instruments musicals, i una d’elles havia de ser cantada ‘a capella’.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments