Inici Actualitat Dissabte es fa el sorteig per designar les persones que estaran a...

Dissabte es fa el sorteig per designar les persones que estaran a les meses electorals el 28 de maig

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell celebra aquest dissabte un ple municipal, en sessió extraordinària, que ha de servir per designar les persones que ocuparan les meses electorals el pròxim 28 de maig amb motiu de les eleccions municipals 2023. La sessió començarà a la 1 del migdia a la sala de plens de l’ajuntament i està oberta al públic.

També està previst aprovar la modificació d’un punt del POUM que fa referència a la regulació per a implantar instal·lacions solars fotovoltaiques en sòl no urbanitzable. Properament publicarem la relació de persones designades i la mesa que ocuparan.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments