Inici Actualitat Tres candidatures optaran a l’alcaldia de Taradell en les eleccions municipals 2023

Tres candidatures optaran a l’alcaldia de Taradell en les eleccions municipals 2023

0
COMPARTIR

Oficialment només hi haurà tres candidatures a l’alcaldia de Taradell. Aquest dimecres s’han fet públiques les candidatures presentades a la Junta Electoral de Vic i no hi ha hagut sorpresa. Fem Taradell-ERC, Junts per Taradell i el Partit Popular seran les tres formacions que es podran votar el proper 28 de maig de 2023 en les eleccions municipals. Per tant, els taradellencs i taradellenques podran escollir entre els candidats Mercè Cabanas (Fem Taradell – ERC), Santi Estragués (JuntsxTaradell) i Abraham Chirveches (Partit Popular).

Des de les eleccions municipals del 2015 que no hi havia tres candidatures a l’alcaldia de Taradell. Llavors van ser CiU, ERC i Solidaritat i totes tres van obtenir representació al consistori taradellenc. El Partit Popular no es presentava a unes eleccions municipals a Taradell des de l’any 2007.

El 2007 van ser les eleccions amb més candidatures

Les eleccions municipals de 2007 van ser les més multitudinàries en quant a candidatures a Taradell. Fins a sis n’hi va haver. CiU amb Lluís Verdaguer, ERC amb Toni Casassas, el PSC amb Miquel Vila, la Unió de Jubilats amb Joan Jolis, el PP amb Agustí Segura, i PxC amb Josep Ricart. Però només van entrar a l’ajuntament amb representació CiU i ERC.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments