Inici Actualitat Aquest cap de setmana arriba la 6a edició del Torneig internacional de...

Aquest cap de setmana arriba la 6a edició del Torneig internacional de futbol aleví TAR amb més equips que mai

0
COMPARTIR

La 6a edició del TAR International Tournament tindrà més equips que mai. Un total de 48 equips competiran durant dos dies (29 i 30 d’abril) per aixecar el trofeu de campió. El torneig de futbol aleví internacional tornarà a tenir tres seus. A les ja habituals de Taradell i Santa Eugènia de Berga, s’afegeix per primera vegada Vic.

Entre els equips participants n’hi haurà 10 que són equips base de la Primera Divisió de futbol. Es tracta del FC Barcelona, el RCD Espanyol, el Sevilla FC, el Girona FC, l’Atlético de Madrid, el Real Betis, el Villarreal, el València i el Mallorca. A nivell osonenc també hi haurà força representació d’equips: la UD Taradell, el Santa Eugènia, el Torelló, el Manlleu, la Fundació UE Vic i el Vic Riuprimer.

A nivell internacional hi haurà més representació que mai amb un total de 16 equips de 7 països diferents. Són els següents: St. Co. Locminé (França), TRUE Bangkok United (Tailàndia), AS Cannes (França), NK Bistra (Croàcia), Futboys (Tailàndia, guanyadors del TAR Àsia), Team East (Finlàndia), NK Dubrava (Croàcia), Meszoly Budapest (Hongria), Home Farm (Irlanda), RCD Helsinki (Finlàndia), Wisla Kraków (Polònia), PFA Bangkok (Tailàndia), Beniaminek PK (Polònia), YMCA Thessaloniki (Grècia), Noyal Pontivy (França) i TPS Turku (Finlàndia). Completaran el quadre els següents equips catalans: CE Mataró, U. Cambrils, Andorra FC, UE Fornells, Naise Barcelona, CE Sabadell, UE Avià, CF Bosc de ToscaCE Europa, CF Blanca Subur, CF Igualada, Atlètic Segre, Cerdanyola FC, UE Quart i Jabac Terrassa.

Els equips participants estan distribuïts en 8 grups de 6 equips. Podeu consultar els grups en aquest ENLLAÇ. I aquí teniu el CALENDARI de partits

El Betis serà el rival a batre, ja que és l’últim campió. Fins ara el torneig l’ha guanyat el FC Barcelona (2016 i 2019), l’Espanyol (2017 i 2018) i el Betis (2022).

Els partits es podran seguir en directe a través de LaLiga Sports TV.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments