Inici Actualitat Matí esportiu i solidari al barri de Mont-rodon aquest dissabte per lluitar...

Matí esportiu i solidari al barri de Mont-rodon aquest dissabte per lluitar contra la leucèmia

0
COMPARTIR

Aquest dissabte 29 d’abril es portarà a terme al barri de Mont-rodon de Taradell una matinal esportiva i solidària a favor de la Fundació Josep Carreras. Es preveu un matí ple d’activitats que començaran a partir de les 10 i serviran per recaptar diners per lluitar contra la leucèmia.

La proposta es que qui hi participi faci una donació solidària de 5 euros. A les 10h es començarà amb una sessió de 30 minuts de Bodybalance amb Aline Damas. Tot seguit, hi haurà una sessió de ciclo indoor en tres torns de 20 minuts amb Dani Moreno i Núria Rodríguez. A 2/4 de 12 es farà dansa del vendre amb Lara dansa i a les 12 començarà una sessió de Bodypump amb Núria Rodríguez i Dani Moreno. Més tard, (12:30h) sessió d’Strong Nation amb Aline Damas i a la una sessió de zumba. Cal destacar que també hi haurà un circuit i jocs infantils amb Lídia López.

Les activitats estan obertes a tothom. Hi haurà una llumineta per contribuir on es sortejaran tres premis de productes. També es podrà gaudir de xocolata desfeta i coca i comprar productes artesanals, begudes o marxandatge de la Fundació Josep Carreras.

La iniciativa compta amb la col·laboració de l’Associació de veïns de Mont-rodon, EAS Taradell, El Xocolater de Taradell, Fleca Degustació Camprodon, Ammcycling i Artesania Latiaemilia. Tots els diners recaptats aniran a benefici de la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments