Inici Actualitat La UD Taradell diu adéu a Segona Catalana amb una derrota al...

La UD Taradell diu adéu a Segona Catalana amb una derrota al camp del Sabadell Nord (3-0)

0
COMPARTIR

L’equip de Segona Catalana de la UD Taradell ha certificat aquest diumenge el migdia el descens de categoria. Els taradellencs han perdut per 3 a 0 al camp del Sabadel Nord i quedaran cuers del subgrup 4.1 de permanència, cosa que suposa el retorn a Tercera Catalana després de dues temporades.

Aquest diumenge ha estat la confirmació del que s’ha anat confirmant al llarg de la temporada. L’equip taradellenc ha perdut de forma clara en un partit on ha disposat de pocs jugadors del primer equip, ja fos per lesions, sancions o absències d’última hora. El partit ha començat amb un gol força matiner dels locals, que s’han avançat en el marcador al minut 13 de joc. Tot i això, el Taradell ha donat la cara i la primera part s’ha tancat amb l’1 a 0.

Al segon temps, abans del quart d’hora, els locals han fet el 2 a 0. I cinc minuts més tard el Taradell ha vist com l’àrbitre senyalava un penal inexistent i, a més, ha expulsat amb vermella directa en Marc Font. Fins al final del partit, no hi ha hagut moviment.

A la UD Taradell li queden dos partits de lliga, però ja comença a pensar en la propera temporada per iniciar un nou projecte.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments