Inici Actualitat El CP Taradell guanya a la pista del Dominicos i puja fins...

El CP Taradell guanya a la pista del Dominicos i puja fins a la tercera posició (4-6)

0
COMPARTIR

Triomf del CP Taradell a la pista del Dominicos aquest dissabte per 4 a 6. Amb el triomf els taradellencs pugen fins a la tercera posició i tenen el segon lloc a l’abast a falta d’una jornada per tancar l’Ok Lliga Plata Nord.

El partit va començar amb avantatge pels locals que es van avançar en el marcador al minut 8. L’empat no va arribar fins 6 minuts després quan Pol Gallifa va aprofitar una falta directa per igualar el marcador. Amb empat a 1 es va arribar al descans.

A la represa van arribar els gols. Als 9 minuts, Pol Gallifa podria haver avançat, de nou, el Taradell en una altra falta directa, però aquest cop no va trobar el camí del gol. Un minut després els locals van disposar d’una falta directa per avançar-se, però Xavier Puigbí va aturar el xut. I just després Marc Palazón va fer l’1 a 2. Un minut després Víctor Crespo posava l’1 a 3 a l’electrònic. Però els locals van escurça diferències dos minuts després. El Taradell va reaccionar immediatament, i segons després Xavier Crespo va fer el 2 a 4. Després d’una falta directa que Sergi Pla no va aprofitar, els locals van fer el 3 a 4 a cinc minuts pel final. Tot estava obert. Però a falta de 2 minuts i mig Albert Benito va posar el 3 a 5 al marcador. Pocs segons després el Dominicos va fer el 4 a 5 i va posar pressió fins al final, però Albert Benito a pocs segons pel final va fer el definitiu 4 a 6.

L’última jornada es disputarà el 6 de maig i el CP Taradell rebrà l’Olot, amb opcions d’acabar en segona posició si el Sant Just no guanya contra el CP Congrés.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments