Inici Actualitat Recomanacions de la Llibreria l’Estudi de Taradell per aquest Sant Jordi 2023

Recomanacions de la Llibreria l’Estudi de Taradell per aquest Sant Jordi 2023

0
COMPARTIR

Us fem arribar diverses recomanacions literàries per aquest Sant Jordi 2023. Hem demanat a la Llibreria Papereria l’Estudi de Taradell que ens faci arribar algunes propostes de llibres per si n’heu de regalar el proper 23 d’abril.

Autoajuda

Vita contemplativa | Byung-Chul Han

Editorial: La Magrana, 2023

El comentari: Una crida a abandonar la vida hiperactiva per recuperar l’equilibri amb una forma de vida que inclogui moments contemplatius i ociosos amb els quals poder afrontar la crisi actual de la societat  frenar la nostra pròpia explotació i la destrucció de la naturalesa.

 

Infantil

Un any al voltant del gran roure | Gerda Muller

Editorial: ING Edicions, 2019

El comentari: A través de les visites que tres nens fan al gran roure durant un any aquest llibre ens acosta als canvis que viu el bosc al llarg de les estacions (llibre recomanat a partir de 5 anys). I per els mes grans, inclou un annex de ciències natural amb una descripció acurada dels animals i les plantes que habiten els nostres boscos.

 

Juvenil

Tres mesos| Joana Marcus

Editorial: Montena, 2023

El comentari: De wattpad al format llibre. Avui mateix Joana Marcus té els tres llibres d’aquesta saga (mesos amb tu) dins el rànquing dels més venuts juvenil, tant en castellà com en català, amb aquesta ultima entrega “Tres mesos” ocupant el primer lloc.

 

Cuina

La cuina catalana | Josep Lladonosa i Giró

Editorial: Rosa dels Vents, 2022

El comentari: De la mà del mestre i xef Josep Lladonosa divulgador, i estudiós de la cuina tradicional, les 800 receptes incloses en aquest llibre són un recull exhaustiu i molt estudiat dels millors plats de la cuina catalana.

Senderisme

100 rutas senderistas por Navarra | Diversos autors

Editorial: Libreria Desnivel, 2019

El comentari:Com a exemple he posat aquest llibre de rutes per Navarra, però la col·lecció és extensa, Euskal Herria, Merindades, Catalunya, Astúries, Galicia…. totes amb una bona tria de rutes ben seleccionades i per a tots els nivells.

 

Novel·la negra

Eclipsi | Jo Nesbo

Editorial: Edicions Proa, 2023

El comentari: En l’esperat retorn de Harry Hole. Nesbo desplega tots els ingredients clau per a un thriller espectacular… el tic tac del rellotge, la tensió sempre creixent, els salts d’escenari, els objectius canviants per superar l’habilitat del lector d’endevinar que passarà.

 

Novel·la històrica (no ficció)

El batec del mar | Jordi Molist

Editorial: Columna edicions, 2023

El comentari: Aquesta novel·la trepidant basada en fets reals recrea una de les aventures més sorprenents de la nostra història i ens trasllada als últims anys de les croades a Terra Santa i a la guerra pel domini del Mediterrani entre França i la Corona d’Aragó.

 

En castellà

Todo va a mejorar | Almudena Grandes

Editorial: Tusquets editores, 2022

El comentari: En un món perfecte de felicitat obligatòria, denunciar la mentida et pot matar. “Todo va a mejorar” és el llegat d’una gran escriptora que aconsegueix emocionar-nos i despertar consciències.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments