Inici Actualitat Aquesta és la llista de persones que Junts per Taradell presenta a...

Aquesta és la llista de persones que Junts per Taradell presenta a les eleccions municipals 2023

0
COMPARTIR

Junts per Taradell ha fet pública la llista de persones que conformaran la candidatura a les eleccions municpals 2023. L’actual regidor i cap de l’oposició, Santi Estragués, encapçalarà la llista amb l’eslògan ‘Ara que et veig… Fem-ho junts!’.

Respecte a la llista electoral de fa quatre anys, Junts per Taradell aposta per continuïtat i novetats. En les primeres quatre posicions (el nombre actual de regidors que té la formació) hi ha continuïtat i només una novetat: Joan Sala. Mentre que Eduard Morató, que anava de 2, tanca la llista de suplents. A la llista com a novetats hi ha Adrià Castells, Jordi Bosch, Ainoa Morcillo, Àngels Fabre, Xavier Codinachs, i ja en les posicions de suplents Montse Riera i Jordi Pou.

En el comunicat emès per Junts per Taradell, la formació qualifica les persones de la llista de “gent propera, gent amb sentit comú i compromís, gent amb passió i amb valors” combinant diferents edats i que compta amb cares noves i cares que ja hi havia fa quatre anys a parts iguals. També destaca que aposten per una gestió “propera i eficient” amb la voluntat de “ser el govern del poble” i amb “ganes de treballar i de dedicar-hi el temps necessari”. També apunta que “no us direm el que no som, no us direm el que no creiem, no us prometrem el que no farem, venim a parlar-vos amb sinceritat”.

La llista completa de Junts per Taradell és aquesta:

 1. Santi Estragués Casanovas
 2. Araceli Garcia Español
 3. Joan Sala Rifà
 4. Sílvia Puntí Bigas
 5. Adrià Castells Vallmitjana
 6. Irene Morató Castany
 7. Jordi Bosch Marcet
 8. Ainoa Morcillo Quesada
 9. Xavier Caro Tarrés
 10. Àngels Fabre Heredia
 11. Xavier Codinachs Riera
 12. Pilar Nualart Mundó
 13. Xavier Solagran Casassas

Suplents:

 1. Montse Riera Prat
 2. Jordi Pou Amblàs
 3. Gemma Puigbò Montull
 4. Jordi Molist Arenas
 5. Lídia Bueno Damas
 6. Eduard Morató Casassas
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments