Inici Actualitat Un total de 225 participants prenen part en la 3a edició de...

Un total de 225 participants prenen part en la 3a edició de La Gitana en btt

0
COMPARTIR

Èxit de participants a la 3a edició de La Gitana en btt de Taradell. Tenint en compte que feia tres anys, des del 2019, que no s’organizava, la Unió Ciclista Taradell està molt contenta de la xifra de participants. En total 225 ciclistes han pres part aquest diumenge al matí a la pedalada que era no competitiva.

La logística estava ubicada al pavelló d’esports del Pujoló, des d’on es va fer la sortida conjunta, tot i que els participants podien escollir entre dos recorreguts. El curt tenia 28 quilòmetres amb 700 metres de desnivell, mentre que el llarg en tenia més de 42 amb 1.400 metres de desnivell positiu.

Al llarg del recorregut els participants han pogut gaudir de dos avituallaments i a l’arribada tenien entrepà. També s’han sortejat complements, accessoris i material tècnic de btt per als participants. Cal destacar que, per primer cop, a la prova també hi podien participar les bicicletes elèctriques.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments