Inici Actualitat La UD Taradell perd a Berga i pràcticament diu adéu a la...

La UD Taradell perd a Berga i pràcticament diu adéu a la Segona Catalana (2-0)

0
COMPARTIR

Derrota de la UD Taradell al camp del Berga en la fase de permanènica. Els taradellencs han perdut per 2 a 0 i tenen poques opcions de mantenir la categoria, a falta de tres partits.

El partit no ha tingut massa història. El Berga que, fins ara, no havia guanyat cap partit d’aquesta fase de permanència, ja que té els punts de marge suficients, ha marcat molt aviat. Al minut 17 ha arribat l’1 a 0. El Taradell ho ha intentat, però al descans s’ha arribat amb avantatge local.

A la represa, gerro d’aigua freda per als taradellencs, que abans del quart d’hora s’han quedat amb inferioritat numèrica. Guillem Ventura ha vist la segona groga i el Taradell s’ha quedat amb 10. Tot i això, ha mantingut l’esperança fins al darrer instant. El 2 a 0 ha arribat als deu últims minuts.

La derrota deixa el Taradell en última posició i descens directe, a falta de tres jornades. Els taradellencs haurien de guanyar pràcticament els tres partits i esperar l’ensopegada de l’Olímpic Can Fatjó.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments