Inici Actualitat Una setantena de participants a la 1a Trail Petit Bandoler de Taradell

Una setantena de participants a la 1a Trail Petit Bandoler de Taradell

0
COMPARTIR

Quasi 70 participants han pres part aquest dissabte 15 d’abril al Trail Petit Bandoler, que s’ha celebrat bosc del Pujoló de Taradell. La prova era la tercera dins la 1a Copa Osoning Trail run kids, que compta amb un total de set proves.

La prova comptava amb diferents categories amb un traçat de diferent llargada en funció de la categoria, en un entorn de corriols i força tècnic. Hi han pres part participants de categoria cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i escoleta. Era una cursa de muntanya no competitiva i sense classificació amb l’objectiu de fomentar l’esport entre els més petits.

La prova està organitzada per l’Escola Esportivsa Enclusa, Outdream Catalunya i Innovit, i coordinada pel Consell Esportiu d’Osona. Des de l’organització estan molt satisfets de l’acollida de la prova, que ha servit de precedent per organitzar el Trail d’en Toca-sons el proper 26 d’agost en el marc de la festa major d’estiu i ja pensat per a majors de 16 anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments