Inici Actualitat El CP Taradelll supera amb comoditat l’Oviedo (5-2)

El CP Taradelll supera amb comoditat l’Oviedo (5-2)

0
COMPARTIR

Triomf clar del Club Patí Taradell en el seu partit davant l’Oviedo aquest dissabte a la tarda al pavelló d’esports El Pujoló. Els taradellencs han encarrilat el triomf en una primera part on han estat superiors.

Tot i això, el primer gol no ha arribat fins a l’equador del primer temps quan Xavier Crespo ha fet l’1 a 0. La igualtat s’ha mantingut fins a dos minuts pel descans, quan el Taradell ha fet dos gols quasi consecutius. Primer Xavier Crespo i pocs segons després Albert Benito han posat un 3 a 0 al marcador, amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, als pocs minuts d’iniciar-se Marc Palazón ha vist la targeta blava i els visitants han gaudit d’una falta directa que no han aprofitat. Però un minut després ha arribat el 3 a 1. El marcador no s’ha mogut fins a cinc minuts del final. Xavier Crespo ha vist la targeta blava i l’Oviedo ha posat emoció transformant la falta directa i fent el 3 a 2. Però el Taradell no s’ha deixat sorprendre. A tres minuts pel final Sergi Pla ha sentenciat amb el 4 a 2, i ell mateix en els darrers segons ha fet el 5 a 2 definitiu.

El CP Taradell suma 40 punts i consolida la quarta posició, amb aspiracions encara per pujar més llocs a la classificació a falta de dues jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments