Inici Actualitat Aquest dissabte arriba a Taradell la 1a Trail Petit Bandoler

Aquest dissabte arriba a Taradell la 1a Trail Petit Bandoler

0
COMPARTIR

Aquest dissabte 15 d’abril Taradell acollirà el Trail Petit Bandoler, integrat dins la 1a Copa Osoning Trail run kids. Es tracta d’una cursa de muntanya no competitiva i sense classificació. Forma part de les curses de muntanya dels Petits Bandolers d’Osona dins del circuit de curses de muntanya escolars d’Osonnig que compta amb 7 proves.

La prova començarà a les 9 del matí des del davant de l’EAS, al Pujoló de Taradell, on hi haurà l’entrega de les acreditacions i dorsals. Hi haurà diferents categories amb diferents recorreguts i desnivell: Escoleta, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet-juvenil. A les 10 del matí començarà la primera cursa (cadet-juvenil) amb una distància de 2.800 metres. Més tard, començarà la infantil (2.400 metres de distància), l’aleví (1.750 metres), l’Escoleta (220 metres), la prebenjamí (920 metres) i la benjamí (1.360 metres).

Les inscripcions es poden fer a través d’aquest enllaç. La prova està organitzada per l’Escola Esportivsa Enclusa, Outdream Catalunya i Innovit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments