Inici Actualitat El Club Getxokko Aixerrota BKT guanya el 1r Torneig infantil femení de...

El Club Getxokko Aixerrota BKT guanya el 1r Torneig infantil femení de voleibol de Taradell

0
COMPARTIR

L’equip basc del Club Getxokko Aixerrota BKT es va adjudicar dijous la 1a edició del Torneig infantil femení de voleibol, organitzat pel Club Volei Taradell. Les jugadores basques van guanyar a la final al Club Volei Taradell negre per 2 sets a 1.

En total van disputar el torneig 9 equips diferents que van competir durant dos dies (5 i 6 d’abril) al pavelló d’esports El Pujoló on hi havia dues pistes de joc. Un total de 85 jugadores van disputar 21 partits. Hi van participar dos equips del Club Volei Taradell, dos equips del Club Volei Bunyola (Mallorca), l’equip basc, dos equips del Club Volei Callís, un del Club Volei Torelló i un altre del Club Volei Santpedor.

Les jugadores basques i les mallorquines durant els dies del torneig van ser acollides per diferents famílies dels equips participants.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments