Inici Actualitat El TT Mont-rodon queda en 8a posició final a la Lliga TTI

El TT Mont-rodon queda en 8a posició final a la Lliga TTI

0
COMPARTIR

El dissabte passat es va celebrar al Poliesportiu Municipal de Can Delfí d’Arbúcies la Jornada Final de la Lliga Intercomarcal de Tennis Taula amb la participació de tots els equips que han participat enguany.

Després d’acabar la lliga regular, el TT Mont-rodon va acabar pujant a la 8a posició de la taula en fer una segona volta molt millor que la primera i poder sumar 18 punts. Tot i això, en aquesta Jornada Final es disputava la classificació del 8 al 10è lloc amb el Girbau Vic TT i el TT Torelló A. Aquests últims no van poder participar, i tot es va jugar de nou amb el conjunt vigatà a qui el TT Mont-rodon amb un gran partit, va guanyar amb un treballat 3 a 0 que li va assegurar la 8a posició a la Lliga. D’aquesta manera milloren la 9a posició de la temporada passada

Aquesta temporada l’equip ha estat format per: Jordi Forcada, Àlex Alejo, Jaume Cunill, Rafel Montenegro, Werner Howad, Guillem Riera, Roger Boix i Arnau Sànchez.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments