Inici Actualitat L’Hotel Rosa de Taradell participarà en la nova temporada del ‘Joc de...

L’Hotel Rosa de Taradell participarà en la nova temporada del ‘Joc de cartes’ de TV3

0
COMPARTIR

El restaurant de l’Hotel Rosa de Taradell participarà en la nova temporada del programa de TV3 ‘Joc de cartes’. Aquest dimarts al matí l’equip del programa i el seu presentador Marc Ribas eren a Taradell gravant el programa, tal i com es pot veure en la imatge que hem pogut captar a l’entrada pel Passeig Domènec Sert.

La nova temporada del programa tornarà al mes d’agost, després que aquest mes de gener es tanqués la darrera temporada de tardor. Recordem que el concurs s’emet els dimecres a la nit i cada setmana quatre concursants/restaurants de la mateixa zona i el mateix tipus de cuina competeixen entre ells. Ensenyen els seus establiments per dins i cuinen per ser avaluats posteriorment per la competència. El mateix presentador Marc Ribas vota per ser decisiu en l’elecció del millor dels quatre restaurants. Darrerament el programa inclou la novetat del ‘plat estrella’ que dona puntuació extra al restaurant escollit.

‘Joc de cartes’ és un programa de TV3 produït per Magnolia TV (Banijay Iberia) i és l’adaptació del format ‘My restaurant rocks”, un programa impulsat per Red Arrow International. El 2022 va rebre el Premi Ondas

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments