Inici Actualitat La UD Taradell empata amb l’Olímpic Can Fatjó i es complica molt...

La UD Taradell empata amb l’Olímpic Can Fatjó i es complica molt la permanència (0-0)

0
COMPARTIR

Empat insuficient pel Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte davant de l’Olímpic Can Fatjó. Els taradellencs van empatar a zero, un resultat que és insuficient per aspirar a la permànencia de la categoria.

El partit va ser molt igualat i amb poques ocasions clares de gol, conscients els dos equips de la importància del triomf. A la primera part, els visitants, aprofitant el vent a favor, van apretar més. Però no va tenir ocasions clares de gol ni massa profunditat. El Taradell ho va intentar, però sense arribar gaire. L’ocasió més clara va arribar al minut 40, quan Guillem Ventura va rebre una passada profunda i sol davant del porter va enviar la pilota per sobre del travesser quan ja es cantava gol. Els visitants van respondre amb una acció individual per l’esquerra que va acabar amb un xut des de la frontal que Genís va desviar.

A la represa va seguir la mateixa tònica, però el Taradell va arribar molt més a camp contrari. Tot i això, no va tenir molta claredat davant de porteria. En algunes accions va faltar afinar en l’última passada o l’últim toc per tenir una ocasió claríssima. A mesura que van anar passant els minuts el Taradell va insistir més amb arribades per la banda, pilotes llargues o córners, però no va trobar el camí del gol per precipitació. En l’últim minut els visitants van tenir el triomf a l’abast, quan un Taradell abocat va perdre una pilota en defensa i un davanter davant de Genís va xutar però el taradellenc treient un peu miraculós va salvar el gol.

Al final empat a zero, que satisfà més als visitants que als locals. El Taradell haurà de guanyar partits si vol mantenir la categoria. L’esforç, però, no se li pot retreure a uns jugadors taradellencs que ho han intentat de totes les maneres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments