Inici Actualitat Oberta la convocatòria per al 6è Concurs Art Jove de Taradell

Oberta la convocatòria per al 6è Concurs Art Jove de Taradell

0
COMPARTIR

Ja està oberta la convocatòria per a la 6a edició del Concurs Art Jove de Taradell. El concurs, organitzat per l’Ajuntament de Taradell, conjuntament amb l’Escola d’arts l’Arpa i el Puntal, tindrà com a temàtica aquest any la paraula ‘Tabú’.

Hi pot participar qualsevol persona entre 12 i 30 anys en tres categories diferents per franges d’edats. Les disciplines acceptades en el concurs són el dibuix, la fotografia, la pintura i l’escultura i cada persona pot presentar una obra de cada disciplina. Les obres es poden presentar entre l’11 i el 17 d’abril a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Taradell. Les obres s’han d’entregar sobre suport rígid, ja que després s’exposaran del 19 al 30 d’abril al Centre cultural Costa i Font. El dissabte 22 d’abril a les 11.30h es lliuraran els premis, coincidint amb la jornada de portes obertes a l’Escola municipal de Música.

Les categories són les següents:

  • Categoria A: persones nascudes entre el 2007 i el 2010 (1 premi de 150 euros a la millor obra)
  • Categoria B: persones nascudes entre el 1999 i el 2006 (1 premi de 150 euros a la millor obra)
  • Categoria C: persones nascudes entre el 1993 i el 1998 (1 premi de 150 euros a la millor obra).

En el següent enllaç es poden consultar i llegir les BASES DE PARTICIPACIÓ.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments