Inici Actualitat El Club Volei Taradell organitza el 5 i 6 d’abril un torneig...

El Club Volei Taradell organitza el 5 i 6 d’abril un torneig infantil femení

0
COMPARTIR

Els propers 5 i 6 d’abril Taradell acollirà la 1a edició del Torneig infantil femení de voleibol, organitzat pel Club Volei Taradell. En total hi participaran 9 equips, representants de 6 clubs diferents.

Els equips participants, a banda del Club Volei Taradell, seran tres equips catalans: Club Volei Santpedor, Club Volei Torelló i Club Volei Callís. També hi haurà un representants de Mallorca, el Club Volei Bunyola, i un representant del País Basc, el Club Getxokko Aixerrota BKT. La competició tindrà lloc al Pavelló d’esports del Pujoló amb una primera fase on els equips estaran dividits en grups de tres i es disputarà un triangular. Els tercers classificats disputaran una Fase final Plata, mentre que els altres disputaran una fase Or amb dos grups. D’aquí sortiran els dos primers classificats que es jugaran el títol. Tots els partits es disputaran al millor de tres sets.

El Torneig començar el dia 5 d’abril a les 9 del matí. El pavelló tindrà dues pistes habilitades. Està previst que el dia 6 d’abril la final es disputi a les 12:45h.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments