Inici Actualitat La UD Taradell perd contra el Gurb i es jugarà la permanència...

La UD Taradell perd contra el Gurb i es jugarà la permanència en la segona fase de competició (1-2)

0
COMPARTIR

Derrota del Segona Catalana de la UD Taradell en el darrer partit de la primera fase de competició davant del Gurb. Els taradellencs, en un partit on tot els ha anat en contra, han perdut per 1 a 2 i han acabat últims de grup.

Si el Taradell guanyava i el Voltregà perdia, els taradellencs haguessin acabat novens i assegurat la permanència. Això s’explica perquè si eren novens haguessin quedat enquadrats en la segona fase de competició amb el Cerdanyola que des de fa moltes jornes es va retirar i ocupava la plaça de descens. Però el partit ha començat malament contra el Gurb. Els visitants s’han avançat en el primer minut i han condicionat el partit als taradellencs. A més, els visitants han disposat d’un penal a favor al quart d’hora, que Jona ha aturat. La primera part no ha estat fluïda per als taradellencs, que no han trobat en cap moment el joc ni les ocasions. Amb 0 a 1 s’ha arribat al descans.

Només començar la segona part, el Taradell s’ha trobat amb un altre contratemps. Als cinc minuts un rebuig des del lateral del mig del camp s’ha anat elevant i complicant i ha entrat al fons de la xarxa taradellenca, en un gol molt afortunat. A més, cinc minuts més tard en una falta de Plade, aquest ha vist la targeta vermella directa davant la sorpresa de tothom per la decisió de l’àrbitre. Amb inferioritat el Taradell ha hagut de remar a contracorrent. Al minut 60 Oriol Vila ha aprofitat un error del porter del Gurb que no ha atrapat un llançament de falta lateral i ha fet l’1 a 2 a plaer. Això ha obert les opcions del Taradell, que ha treballat per buscar l’empat davant un Gurb que s’ha dedicat a deixar passar els minuts i rebutjar pilotes. A cinc minuts del final els taradellencs han vist com l’àrbitre els anul·lava un gol de Vila per un fora de joc que ha semblat clar.

Tot i intentar-ho, el Taradell ha acabat perdent per 1 a 2 i tanca la primera fase de competició amb 14 punts i cuer. Ara haurà d’esperar quins equips toquen al seu grup en la segona fase de permanència i evitar acabar cuer, que és l’única plaça de descens.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments