Inici Actualitat Jordi Turull dona suport a la candidatura a l’alcaldia de Santi Estragués...

Jordi Turull dona suport a la candidatura a l’alcaldia de Santi Estragués (Junts per Taradell) a les eleccions municipals 2023

0
COMPARTIR

La sala del mig del Centre cultural Costa i Font es va omplir aquest divendres al vespre en el primer acte oficial d’una candidatura taradellenca a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Santi Estragués, candidat a l’alcaldia per Junts per Taradell, va aprofitar per presentar-se i donar-se a conèixer a la ciutadania, acompanyat del secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull.

Amb mi hi ha un equip amb moltes ganes de fer coses i fer evolucionar aquest Taradell que coneixem, des d’una vessant molt propera i escoltant a la gent.Santi Estragués, candidat a l'alcaldia de Junts per Taradell

Estragués va destacar el seu amor per Taradell, les ganes de liderar amb el seu equip els propers quatre anys a l’ajuntament de Taradell i la predisposició de ser proper i escoltar a la ciutadania. Així va afirmar estar “molt orgullós” de presentar-se com a candidat a l’alcaldia. “Soc tossut i tenim ganes de fer la feina que encara no s’ha fet”, va dir en referència a la primera vegada, fa quatre anys, quan va encapçalar amb menys temps de preparació la candidatura de Junts per Taradell.

Santi Estragués va explicar que era fill de Sant Bartomeu del Grau i de pagès i com amb 16 anys va arribar “per amor” a Taradell i també es va enamorar del poble. “Estimo molt aquest poble. Estic disposat a donar-ho tot per aquest poble. M’ha donat feina, la meva dona, la meva filla, amics, passions, m’ha ensenyat a ser el que soc… per això soc avui aquí. Estic disposat a donar-li tot. Això vol dir ser avui aquí i presentar-me per l’alcaldia”, va destacar. El candidat de Junts per Taradell va afegir que amb ell “hi ha un equip amb moltes ganes de fer coses i fer evolucionar aquest Taradell que coneixem, des d’una vessant molt propera i escoltant a la gent”.

També va reivindicar la gestió dels anteriors alcaldes convergents destacant que l’actual Taradell “no és fruit de la casualitat”. I va referir-se a la gestió de l’actual equip de govern d’ERC fent servir la metàfora que Taradell “és un tren que va a tota màquina, però si no li poses carbó, anirà tirant per inèrcia un temps, però a la llarga es pararà”.

Ho podries haver deixat. Però estàs més implicat que mai amb el poble i les entitats. Has demostrat que saps estar a les verdes i a les madures.Jordi Turull, secretari general de Junts per Catalunya

Jordi Turull, secretari general de Junts per Catalunya, va ser el convidat per donar suport explícit a la candidatura de Santi Estragués. Però el partit va acompanyar amb més cares conegudes, ja que hi eren els dos exalcaldes convergents, Josep Munmany i Lluís Verdaguer, l’exconseller Francesc Homs, o l’actual alcaldessa de Vic, Anna Erra, o l’exdelegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, entre d’altres. Una demostració de suport que va reiterar Jordi Turull quan va dir: “Estem convençuts de la teva candidatura i convençuts que anirà molt bé”.

Turull va qualificar les eleccions municipals 2023 d'”importantíssimes” per Junts per Catalunya i amb “vocació de representar a tothom” per tal de “fer la vida més fàcil i feliç a la gent”. Va animar al públic a votar a Santi Estragués perquè “podeu votar un gran alcalde per Taradell i donar la millor resposta a un estat que persegueix les lliberats i dir-li que els catalans persistirem fins aconseguir la nostra llibertat”. De Santi Estragués va destacar que era una persona “amb una actitud positiva i constructiva” i el fet de no resignar-se ni renunciar quatre anys després de perdre les eleccions: “Ho podries haver deixat. Però estàs més implicat que mai amb el poble i les entitats. Has demostrat que saps estar a les verdes i a les madures”, va dir. També va destacar que en la política era més important l’actitud que l’aptitud, “no ofegar-se amb un got d’aigua, no esperar que et vinguin a treure les castanyes del foc, saber-se anticipar… Actitud d’escoltar molt, perquè si no escoltes no entens i si no entens, no pots liderar els canvis”.

L’acte es va tancar amb Santi Estragués responent una sèrie de preguntes que se li havien fet arribar a través de les xarxes socials, on va parlar de feminisme o esquerres i dretes, entre d’altres, i va fer broma dient que era de ‘Can Brides’, referència a la seva habilitat de resoldre el bricolatge casolà sempre a través de brides i a la presentació inicial quan havia dit que ell no podia dir que era de cap ‘can’ de Taradell perquè era fill de Sant Bartomeu del Grau.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments