Inici Actualitat El Premi Solstici de Taradell obre la convocatòria per a la 21a...

El Premi Solstici de Taradell obre la convocatòria per a la 21a edició

0
COMPARTIR

Fins al dia 23 d’abril es poden presentar obres per optar a guanyar la 21a edició del Premi literari Solstici de Taradell, que convoca la Biblioteca Antoni Pladevall i Font juntament amb la Comissió Premi Solstici.

Hi ha tres categories per a les dues modalitats d’obres que es poden presentar: poesia o prosa. La categoria A és la reservada per als menors de 12 anys, dins el Premi Jordi Capell. La categoria B és la reservada per als autors i autores d’entres 13 i 17 anys. Mentre que la C és per als majors de 18 anys. El tema sobre el qual han de girar les obres aquest any és el foc.

La presentació d’obres a concurs s’ha de fer de forma telèmàtica a través d’aquest formulari. Els alumnes de les escoles de Taradell disposaran d’un punt de recollida en els centres educatius.

Els premis seran un lot de llibres pels guanyadors/es de la categoria A (Premi Infantil Jordi Capell); una tauleta pels guanyadors/es de la categoria B i 500 euros pels guanyadors de la categoria A i 300, pels finalistes.

El jurat del Premi Literari Solstici estarà format per Rosa Codina, Aniol Florensa, Montse Morcillo, Marta Ramírez, Jesús Ramos, Àlex Riera, Lluís Rovira i Aleix Solà.

La proclamació del veredicte es farà el dissabte 10 de juny a les 12 del matí a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments