Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell instal·la cartells contra les violències masclistes i LGTBI-fòbiques a...

L’Ajuntament de Taradell instal·la cartells contra les violències masclistes i LGTBI-fòbiques a les entrades del poble

0
COMPARTIR

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, a Taradell des de fa uns dies es van instal·lar cartells a les entrades del municip amb el lema ‘Taradell no tolera les violències masclistes ni LGTBI-fòbiques’.

Es tracta d’una iniciativa de la Regidoria d’Igualtat per tal de sensibilitzar i prevenir les violències masclistes i LGTBI-fòbiques a Taradell. D’aquesta manera, de forma visible i simbòlica es mostra el posicionament de l’Ajuntament envers qualsevol tipus de violència que pateixen les dones i les persones LGTBI+.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments