Inici Actualitat Santi Estragués (Junts per Taradell) presenta la seva candidatura a les eleccions...

Santi Estragués (Junts per Taradell) presenta la seva candidatura a les eleccions municipals 2023 amb Jordi Turull

0
COMPARTIR

Santi Estragués, de Junts per Taradell, serà el primer candidat a l’alcaldia del municipi a les eleccions municipals 2023 a presentar oficialment la seva candidatura. Serà aquest divendres 10 de març a 2/4 de 9 del vespre al Centre cultural Costa i Font.

La presentació comptarà amb la presència de Jordi Turull, secretari general de Junts per Catalunya, que donarà suport a la candidatura. L’acte, que està obert a tothom, servirà perquè el candidat taradellenc es presenti i es doni a conèixer, però que també pretén escoltar als taradellencs.

Després de l’acte hi haurà entrepans i begudes per a tothom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments