Inici Actualitat La taradellenca Carme Traveria celebra el seu centenari

La taradellenca Carme Traveria celebra el seu centenari

0
COMPARTIR
Foto: Ràdio Taradell

Aquest diumenge 5 de març la taradellenca Carme Traveria Serra va celebrar els seus 100 anys. Es converteix així, ara mateix, en la segona taradellenca centenària que hi ha al poble, juntament amb Lluís Clot.

Com és tradició, l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, i la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Taradell, Lídia Alonso, li van lliurar la medalla commemorativa de la Generalitat i un ram de flors i el llibre ‘Els carrers de Taradell’.

Carme Traveria va néixer el 5 de març de 1923 i va celebrar l’efemèride acompanyada de la seva família.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments