Inici Actualitat Taradell torna a celebrar actes per commemorar el Dia internacional de les...

Taradell torna a celebrar actes per commemorar el Dia internacional de les dones

0
COMPARTIR

Amb motiu del 8 de març Dia Internacional de la Dona, Taradell tornarà a organitzar actes per commemorar l’efemèride i reivindicar el paper de les dones. L’Ajuntament de Taradell i Som Dones han preparat activitats pel dia abans, el dimarts 7 de març.

A partir de les 7 de la tarda es posarà en escena un monòleg amb el títol “Tot un plaer: textos que parlen de natros, les dones”, que anirà a càrrec de Jordina Biosca. Serà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Tot seguit, hi haurà la inauguració de l’exposició ‘Dones trencant barreres’ que podrà visitar-se a la sala d’exposicions de Can Costa fins el 19 de març.

La resta d’actes tindrà lloc ja el dissabte 11 de març amb una caminada que recorrerà el camí que feine les dones que anaven a treballar a les fàbriques tèxtils de Taradell des de Seva. La caminada sortirà a 2/4 de 9 del matí de la plaça de la Creu de Seva i s’acabarà a Can Costa de Taradell amb un piscolabis i un debat entre els participants. A la tarda, a partir de 2/4 de 6 de la, al Centre Cultural Costa i Font, Som Dones organitzarà un cinefòrum amb la projecció de Katmandú, un espejo en el cielo’ d’Icíar Bollaín.

Finalment, ja el dimarts 14 de març a les 6 de la tarda a la Sala de la Caixa es farà un taller sota el nom “Embossades” per dissenyar i crear una bossa de tela inspirada amb el feminisme, organitzat per Taradell Jove. Ja el dia 31 de març, al Centre cultural Costa i Font, hi haurà el taller ‘Cossos’, una activitat sobre pressió estètica i autoestima corporal que servirà per analitzar mitjançant el debat i altres tècniques quina imatge projecta la nostra societat sobre l’ideal dels nostres cossos. Està organitzat per l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments