Inici Actualitat La UD Taradell perd en el temps de descompte al camp del...

La UD Taradell perd en el temps de descompte al camp del líder, el Castellar (1-0)

0
COMPARTIR

Un gol de córner ja en el temps afegit de partit ha suposat la derrota del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del líder, el Castellar del Vallès. Els taradellencs han fet un gran partit, han concedit poc i han estat a punt, fins i tot, de guanyar. Però s’han quedat amb la mel als llavis de poder puntuar.

Al primer temps el Taradell, ben posicionat, sobre el terreny de joc ha aguantat el domini dels locals, sense patir massa, ni concedir gaires ocasions. Els taradellencs han fet un bon partit a nivell defensiu, millorant la fiabilitat de la jornada anterior. Amb empat a 0 s’ha arribat al descans. A la segona part, ha seguit la mateixa tònica en els primers 15 minuts. Pocs després ha arribat l’ocasió més clara dels taradellencs, quan Amine ha fregat el gol en una acció que ha acabat estavellant-se al pal. Els locals, però, han respost i pocs minuts després també han enviat una pilota al pal. Els minuts transcorrien i el Taradell mantenia l’empat. Ja en la part final el Castellar ha apretat més i el Taradell ha patit, però ha sabut aguantar. Fins que en temps de descompte en un córner ha arribat l’únic gol del partit. El Casteller ha guanyat 1 a 0 a un Taradell que ha merescut més aquest dissabte.

Els taradellencs segueixen amb 14 punts i la setmana vinent rebran el Gurb en l’últim partit d’aquesta fase de lliga, amb l’obligació de guanyar per veure si poden pujar alguna posició a la classificació i afrontar millor la fase de permanència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments