Inici Actualitat El febrer es tanca amb un atur a Taradell una mica més...

El febrer es tanca amb un atur a Taradell una mica més baix

0
COMPARTIR

El mes de febrer de 2023 es va tancar a Taradell amb una xifra d’atur una mica més baixa que la registrada durant el mes de gener. Segons dades del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, hi ha 2 persones menys sense feina. La xifra del mes de febrer es va tancar amb un total de 209 taradellencs sense feina. Fa un any, al 2022, la xifra d’aturats era lleugerament més elevada amb 216 persones sense feina a Taradell.

A Osona, en canvi, l’atur registrat al febrer de 2023 també ha anat a la baixa amb un total de 30 persones menys en situació d’atur. És a dir, un total de 7.016 osonencs sense feina. Fa un any la xifra d’aturats era de 7.046 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments