Inici Actualitat El CP Taradell remunta i s’imposa al Sant Just (5-3)

El CP Taradell remunta i s’imposa al Sant Just (5-3)

0
COMPARTIR

Partit important i per reafirmar aspiracions del Club Patí Taradell, que aquest dissabte a la tarda al municipal d’El Pujoló ha guanyat a l’HC Sant Just per 5 a 3. Els taradellencs amb un partit molt seriós han estat capaços de remuntar un 0 a 3 en contra.

El partit ha començat amb molt de ritme i intercanvi d’accions ofensives. El Sant Just s’ha avançat aviat en el marcador amb un gol als 2 minuts. El Taradell, però, ha seguit insistint i exigint el porter visitant. Tot i això, els visitants han tornat a marcar poc abans del descans quan han posat un 0 a 2 a l’electrònic alarmant.

A la represa, no s’ha mogut el marcador fins al minut 10 quan el Sant Just ha aprofitat una blava a Xavier Crespo per transformar una falta directa. El 0 a 3 semblava presagiar una derrota local, però el Taradell ha despertat de cara a porteria. En la jugada següent al gol visitant, Sergi Pla ha fet l’1 a 3. Dos minuts després Xavier Crespo feia el 2 a 3 i obria de bat a bat el partit. I més, quan segons després, Pol Gallifa aprofitava una falta directa i una blava visitant per fer l’empat a 3. La bogeria al pavelló seguia a falta de 9 minuts quan el Sant Just disposava d’un penal que Xavier Puigbí aturava. A cinc minuts pel final, Pol Gallifa feia el 4 a 3 i posava per davant en el marcador als taradellencs. Ell mateix tancava el marcador en els darrers segons quan el Sant Just buscava l’empat a la desesperada.

Victòria del CP Taradell que iguala amb 34 punts al Sant Just.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments