Inici Actualitat El Partit Popular presentarà Abraham Chiverches com a candidat a l’alcaldia de...

El Partit Popular presentarà Abraham Chiverches com a candidat a l’alcaldia de Taradell a les eleccions municipals 2023

2
COMPARTIR

El bipartidisme entre ERC i Junts per Taradell del darrer mandat municipal es trencarà aquest 2023. Almenys així serà a l’hora de presentar candidatura a l’alcaldia de l’Ajuntament de Taradell, ja que hi haurà una tercera formació. Es tracta del Partit Popular que presentarà al taradellenc Abraham Chirveches.

Aquesta setmana Chiverches ha estat designat oficialment com a cap de llista pels comitès electorals del PP de Barcelona i PP Català. Segons un comunicat del PP, les propostes de Chirveches passen per reforçar el cos de policia municipal per tal de reduir els robatoris en habitatges. Chirveches afirma que “són molts els veïns de Taradell que estan patint l’onada de robatoris i incivisme al poble, és per això que reforçarem la presència policial a Taradell”. En termes econòmics i socials, proposa reajustar els sous d’alts càrrecs de l’Ajuntament i dur a terme un pla de suport per a la gent gran. Chirveches també destaca que el poble necessita ser promocionat i conegut i afirma que “Taradell necessita ser un poble que es doni a conèixer, turístic i on se celebrin mercats i fires”.

Sense candidat del PP des de 2007

El Partit Popular no havia presentat un candidat a Taradell des de les eleccions municipals 2007 quan va presentar al desconegut Agustí Segura. Aquí podeu veure la llista que el PP presentava el 2007. En aquelles eleccions municipals el PP va obtenir només 36 vots a Taradell. Van ser unes eleccions amb 6 candidatures: CiU, ERC, PSC, PxC, Unió de Jubilats i PP. Però els quatre últims partits van obtenir resultats residuals i només van entrar amb representació al consistori CiU i ERC.

El Partit Popular havia fet el mateix de presentar candidatura el 2003 quan, amb molts foranis, només va obtenir 54 vots, i el 1999 on va rascar 39 vots. Una estratègia sovint practicada de cara a anar sumant vots per a les estadístiques a nivell espanyol perquè mai ha obtingut cap regidor.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
marc
marc
3 març 2023 9:33

Esperem que si surt aquest personatge, tant si guanya Esquerra o si guanya Junts seran prou hàbils d’anar a la una i no com fins ara tirant-se els trastos pel cap. Personatges d’aquest tipus a casa nostra no ens convenen. Ja es veu que no en té ni idea de Taradell només amb les quatre coses que argumenta perquè es presenten. Sou d’alts càrrecs? Qui? Policia Local? No és policia. Fires i mercats? Precisament fires, festes i mercats destingits és el que tenim més en aquest poble! Gent Gran? Crec que som un dels millors pobles en aquest sentit. Cooperativa… Llegeix més »

Josep
Josep
4 març 2023 19:09
Reply to  marc

Hola Marc totalment d’acord amb vostè!!!! Millor lluny aquest senyor!!!! L’únic que no estic d’acord és que com el senyor del PP no està informat amb res algú que comentes tu té raó!!!! Sous algun alt càrrec polític els tenen per representar Taradell, Policia local són auxiliars alguns amb titulació de Policia i d’altres d’auxiliars!!! El tema fires sí que aquest senyor no sap què diu perquè festes en aquest poble en fa totes les setmanes i gent gran és espectacular tot el que tenen!!!! Estic d’acord amb vostè Marc, excepte amb aquestes dues coses!!!!!