Inici Actualitat La UD Taradell perd clarament contra l’At. Junior (3-5)

La UD Taradell perd clarament contra l’At. Junior (3-5)

0
COMPARTIR

Derrota clara del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la Roureda en el partit contra l’Atlètic Junior. Els taradellencs va perdre per 3 a 5, en un partit on ja en el primer minut anaven per darrere en el marcador.

El desavantatge va acabar marcant el partit. A remolc el Taradell no va ser capaç de refer-se. Abans de la mitj hora de joc van caure dos gols més visitants. Només un gol d’Oriol Vila al minut 35 va semblar donar esperances als taradellencs. Amb 1 a 3 es va arribar al descans.

Però igual que a l’inici de partit, el Taradell va sortir poc contundent al segon temps i els visitants van fer l’1 a 4 en els primers minuts. Amine va escurçar distàncies al minut 55 amb el 2 a 4, però el marcador era massa ampli. Els visitants van sentenciar amb el 2 a 5 al minut 72. Amine en els darrers minuts va fer el 3 a 5 definitiu.

A falta de dues jornades per tancar aquesta primera fase de competició el Taradell és penúltim amb 14 punts.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments