Inici Actualitat El Xocolater de Taradell aporta 1.900 euros procedents de la venda de...

El Xocolater de Taradell aporta 1.900 euros procedents de la venda de gots de xocolata que aniran a lluitar contra el càncer infantil

0
COMPARTIR

El Xocolater de Taradell va aconseguir durant tot aquest dimecres recaptar fins a 1.900 euros gràcies a la venda de gots de xocolata desfeta. La iniciativa es va realitzar en el marc del Dia internacional del càncer infantil, que es commemora el 15 de febrer.

Durant tot el dia va vendre gots de xocolata desfeta des de les 8 del matí. Amb la seva venda, en total 500 gots, va recollir 1.900 euros que ha decidit destinar a col·laborar amb la lluita contra el càncer infantil i en concret a la feina de recerca i investigació que realitza l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments