Inici Actualitat La UD Taradell cau per la mínima en el derbi amb el...

La UD Taradell cau per la mínima en el derbi amb el Vic Riuprimer (1-0)

0
COMPARTIR

Derrota del Segona Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda en el derbi al camp del Vic Riuprimer. Els taradellencs van perdre per 1 a 0, en el que suposa la primera derrota en l’era del nou tècnic Gabi Barrera.

Els taradellencs no van puntuar en un partit igualat, que es va decidir a la segona meitat. Al primer temps cap dels dos equips va ser capaç de desnivellar el marcador. Conscients de la importància dels punts, el joc va ser més prudent i amb empat a zero es va arribar al descans. A la represa va continuar la mateixa tònica, però un gol del Vic Riuprimer als 25 minuts va desnivellar el derbi. Els vigatans es van avançar en el marcador i van ser capaços de mantenir el resultat, davant un Taradell que es va veure incapaç de tornar a igualar el partit.

La derrota manté el Taradell amb 14 punts i amb la vista posada en el partit d’aquí a 15 dies davant del Júnior Atlètic, per seguir sumant punts per assegurar la permanència. Aquest proper cap de setmana no hi ha lliga per qüestions de Carnaval.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments