Inici Actualitat Els Troneres de Taradell repeteixen triomf al Carnaval de Centelles 2023

Els Troneres de Taradell repeteixen triomf al Carnaval de Centelles 2023

1
COMPARTIR

Per segon any consecutiu la colla Els Troneres de Taradell han guanyat el Carnaval de Centelles, el més matiner de la comarca d’Osona. La comparsa de la colla taradellenca, titulada ‘Tronalia i els protectors de la flor de boirina’ van endur-se el primer premi a la millor comparsa A (més de 25 participants) i el premi especial carrossa A del Carnaval de Centelles 2023.

La comparsa de la colla recreava una història mitològica imaginària on els prop de 80 integrants feien de protectors de la flor de la boirina. A Centelles ja fa quatre anys que els Troneres guanyen el premi a la millor carrossa.

L’any passat, a banda de guanyar a Centelles, també van guanyar al Carnaval de Terra Endins de Torelló com a millor carrossa de la categoria B, i van ser segons al Carnaval de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Marc
Marc
19 febrer 2023 14:46

Tranquils! Que després de guanyar a Centelles i Torelló, a Taradell l’organització ja ha dit al Jurat que els Troneres no poden guanyar i ja han dit als de Santa Eugènia que busquin alguna cosa més per tenir excusa per dir que han fet algu més que a Torelló no van fer!

Si aquest any torna a passar… Es veurà el plumero!