Inici Actualitat La Carnisseria Codina de Taradell guanya el 8è Concurs Nacional de Botifarra...

La Carnisseria Codina de Taradell guanya el 8è Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2023

0
COMPARTIR

El 2022 la Carnisseria Codina va endur-se el segon premi al Concurs nacional de botifarra d’ou artesana. Aquest dijous passat en la 8a edició la Carnisseria taradellenca va guanyar el primer premi en la categoria de Botifarra d’Ou Tradicional, del certamen organitzat per la Federació Catalana de Carnissera i Cansaladers-Xarcuters.

El segon peremi va ser per un xarcuter de Barcelona (Valentí Fàbregas). El concurs estava obert a tots els carnissers i cansaladers artesans de Catalunya associats en algun dels Gremis de la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters.

Cal recordar que la botifarra d’ou de Can Codina ja va ser reconeguda el2021 al concurs ‘Fet a Osona, aliments excel·lents’, i que al 2018 van guanyar el segon Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments