Inici Actualitat Veu Animal i l’Ajuntament de Taradell inicien una campanya per fomentar el...

Veu Animal i l’Ajuntament de Taradell inicien una campanya per fomentar el cens i xipatge d’animals de companyia

0
COMPARTIR

Des d’aquest dilluns i fins al 14 d’abril està en marxa a Taradell una campanya per fomentar que els propietaris d’animals de companayia l’inscriguin al cens municipal i l’identifiquin amb un xip. La campanya està liderada per Veu Animal Taradell i l’Ajuntament de Taradell i compta amb la col·laboració d’INTI Veterinaris.

D’aquesta manera, qualsevol propietari d’un animal de companyia que no estigui censat o sense xip, pot demanar hora a INTI Veterinaris. Amb la visita es posa el xip per només 25 euros i es fa el cens municipal que no té cap cost.

Cal recordar que segons l’Ordenança municipal de tinença d’animals els propietaris o posseïdors d’animals de companyia estan obligats a inscriure’ls en el registre censal del municipi, facilitant les dades del propietari i les de l’animal. També han d’estar identificats electrònicament amb un microxip homologat. En cas de no censar l’animal de companyia, l’ordenança municipal preveu una multa que pot anar dels 100 als 400 euros. L’objectiu de l’ordenança és fomentar la bona convivència i evitar abandonaments.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments