Inici Actualitat Aquestes són les dates de les jornades de portes obertes als centres...

Aquestes són les dates de les jornades de portes obertes als centres escolars de Taradell

0
COMPARTIR

Des d’aquest diumenge 12 de febrer es fan jornades de portes obertes als diferents centres escolars de Taradell. Hi ha dates diferents en funció dels centres, que repassem a continuació:

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès és el més matiner. I aquest diumenge al matí ja celebra les primeres jornades de portes obertes, que es repetiran el 18 de febrer. Es fan de 10 del matí a 1 del migdia, en dos torns i amb cita prèvia. Es pot demanar cita al telèfon  93 812 60 15, al mail centre@santgenis-santaagnes.org.

L’escola les Pinediques farà portes obertes l’1 de març per a l’edifici d’Educació Infantil i el 2 i 4 de març per a l’edifici d’Educació Primària. Es faran dos torns que començaran a 3/4 de 4 i a les 6 de la tarda, excepte el 4 de març que serà a les 9 del matí. També caldrà demanar cita prèvia a través del mail 8029301@xtec.cat o al telèfon 93 880 02 14.

L’escola el Gurri realitzarà la jornada de portes obertes el dia 3 de març a les 4 de la tarda i el dissabte 4 de març a les 10 del matí. La cita prèvia es podrà reservar a través del mail a8029283@xtec.cat i al telèfon 634 796 454.

A l’Institut de Taradell la jornada de portes obertes tindrà lloc l’11 de març (10h i 12h). La reserva es pot fer demanant hora al mail instaradell@xtec.cat i al telèfon 938800012.

Les jornades de portes obertes es fan abans que s’iniciï el procés de preinscripció amb l’objectiu d’informar les famílies perquè puguin escollir el més adequat per als seus fills. En educació infantil i primària les dates de preinscripció seran del 6 al 20 de març. Mentre que per a Educació secundària la preinscripció es farà del 8 al 20 de març.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments