Inici Actualitat El CP Taradell pateix la segona derrota consecutiva a la pista del...

El CP Taradell pateix la segona derrota consecutiva a la pista del Vendrell (4-2)

0
COMPARTIR

Segona derrota consecutiva en el segon partit de la segona volta per al Club Patí Taradell. A la pista del Vendrell els taradellencs es van veure superats per 4 a 2 i s’allunyen del primer lloc.

Després d’uns minuts inicials d’igualtat, el Vendrell es va avançar en el marcador al minut 11 de partit. Durant els primers 25 minuts no hi va haver massa més a destacar i amb 1 a 0 es va arribar al descans. Als 8 minuts de la represa els locals van posar el 2 a 0 en el marcador. Van saber mantenir la diferència i que anéssin passant els minuts. A 10 minuts pel final Marc Palazón podria haver reduït diferències en una falta directa, que no va acabar en gol. Però sí ho va aconseguir Víctor Crespo pocs segons després fent el 2 a 1. El partit es va obrir, però el Taradell va haver d’arriscar i a tres minuts pel final va arribar el 3 a 1 per al Vendrell. Ja a la part final, a 30 segons pel final, va arribar el 4 a 1 i en els últims segons en una falta directa, Víctor Crespo va fer el 4 a 2 definitiu.

El CP Taradell es queda en la cinquena posició, però a 8 punts del líder, el Mataró.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments