Inici Actualitat Ja estan obertes les inscripcions de carrosses i comparses per al Carnaval...

Ja estan obertes les inscripcions de carrosses i comparses per al Carnaval de Taradell 2023

0
COMPARTIR

Les inscripcions per participar al Carnaval de Taradell 2023 ja estan obertes. Es poden fer fins al dimecres 22 de febrer a través de la pàgina web de Ràdio Taradell, que és l’entitat organitzadora, juntament amb l’Ajuntament de Taradell. Aquest any, la rua tindrà lloc el dissabte 25 de febrer. Es recupera així la data habitual després que l’any passat el Carnaval es va ajornar per la pandèmia fins a l’abril i que al 2021 no es va poder fer.

En aquesta edició, el Carnaval recupera el recorregut habitual, si bé hi ha un petit canvi en la concentració de carrosses i comparses. Aquest cop, es farà a la carretera de Balenyà a partir de la rotonda de l’Atlàntida. El pregó serà a dos quarts de 7 de la tarda i es farà des de la carrossa de l’organització, al costat del Rei Carnestoltes. 

Les carrosses i comparses passaran pels següents carrers: carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, carretera de Balenyà, carrer de la Vila, carrer Catalunya, avinguda Montseny, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert, carretera de Mont-rodon, passeig de Sant Genís i carretera de Balenyà. Ara bé, les carrosses o comparses que ho desitgin o ho necessitin podran abandonar la rua després del carrer de la Vila, seguint pel carrer Batllia. 

Com sempre, el jurat serà en un punt del recorregut. Pel que fa a l’entrega de premis i el fi de festa recuperen l’escenari de Can Costa, després que l’any passat es va fer a l’Espai 1 d’Octubre per la pandèmia. El pregoner, el jurat i les actuacions del final de festa s’anunciaran els propers dies.

Carnaval infantil

El Carnaval Infantil també recupera el calendari habitual i serà el diumenge 19 de febrer. Els més petits tindran la seva pròpia rua pels carrers del poble. La concentració de disfresses serà a La Plaça a dos quarts de 5 i, a partir d’aquí, hi haurà el pregó del Reietó Carnestoltes i una cercavila que portarà els nens i nenes fins a Can Costa. 

El Carnaval Infantil continuarà amb un berenar popular i la festa es tancarà amb el concert de Landry

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments