Inici Actualitat Bons resultats del TT Mont-rodon al Campionat de Dobles TTI

Bons resultats del TT Mont-rodon al Campionat de Dobles TTI

0
COMPARTIR

Aquest dissabte passat es va fer a les instal·lacions del Vic Tennis Taula la disputa del tradicional Campionat de Dobles TTI amb la participació d’un total de 11 parelles dels diferents clubs participants.

A la fase de grups, la parella formada per Àlex Alejo i Jordi Forcada van ser segons de grup i es van classificar per les semifinals, i la parella formada per Jaume Cunill i Werner Howad eren quarts del seu. En la fase final, els primers van guanyar 3 a 1 a Arnau Pujol i Josep Solà (CTT Sant Quirze Safaja – Tona) i ja a la final van perdre per 0 a 3 contra Gerard Romera (TT Torelló) i Quim Portet (Girbau Vic TT), que ja els havien guanyat a grups.

En el cas dels segons, van jugar per la cinquena posició final, que al final van aconseguir. Primer van guanyar a Martina González i Laura Torrents (Girbau Vic TT) per 3 a 1, i després a Mouslim i Ayoub Benhari (TT Torelló) també per 3 a 1.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments